Mjölkfri smulpaj med äpplenDet är enkelt att göra smulpaj även om du inte tål mjölk! Här är en smulpaj med äpple, men du kan förstås fylla pajen med vilka bär eller frukter du vill. Du behöverSmuldeg
Fyllning
Gör så här:Blanda alla ingredienser till smuldegen och finfördela margarinet till en smulig deg. Smörj en pajform med en diameter på cirka 24-26 centimeter med margarin. Kärna ur och tärna äpplena. Lägg dem i pajformen och blanda med kanel och sirap. Fördela smuldegen över äpplena och grädda på 200 graders ugnsvärme i 25-30 minuter tills pajen fått fin färg. Servera gärna med mjölkfri glass, soja- eller havregrädde.
Tips! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarHembakad frukost-bulle förgyller hela dagen!Vem vill inte vakna till doften av nybakat bröd? Hembakta grahamsbullar är rätt blandning mellan nyttigt och gott! Svalkande dryckSvalkande receptSommarvärmen är här och vi längtar efter något svalkande i solen. Prova en välkyld drink på vattenmelon och mynta! MellanmålFyll på med mellanmål
Såväl bär som frukt är utmärkta som bas i mellanmål. Finfina vitaminer och naturligt socker från en god hallonsmoothie eller enkel apelsinsallad är perfekt när magen kurrar på eftermiddagen. |
|