![]() ![]() Mjölkfria scones![]() Doften av nybakade scones är förförisk... Ät dem varma med marmelad och frukosten blir en fest. Du behöver
Gör så här:Blanda vetemjöl, bakpulver och salt väl. Fördela margarinet i mjölet. Tillsätt havremjölken och rör tills det precis bildar en deg. Dela degen i två delar och platta eller kavla ut till rundlar på ett bakplåtspapper. Skåra sconesen, inte riktigt ner i botten, och nagga med en gaffel. Grädda i 250 grader i cirka 15 minuter. ![]() ![]() ![]() ![]() 16 maj 2013
Laktosintoleranta (alltså inte mjölkallergiker) tål oftast hårdost. Det kan vara därför som felet uppstod :) Ska bjuda några vänner där en av dom är mjölkallergiker. Så jag undrar, hur många räcker receptet till? ![]() ![]() 15 september 2013
Varför inte prova veganost mkt gott ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Varför skulle man få för sig att baka mjölkfria scones och sen lägga en ostskiva ovanpå? Det verkar märkligt tycker jag.